Aanleiding

De tijd waarin wij leven is een omslagpunt van tijdperken. Onze samenleving kantelt van een hiërarchisch georganiseerde top-down maatschappij naar een duurzame bottom-up netwerksamenleving. Van onderuit de samenleving ontstaat een nieuwe macht, buiten de geijkte structuren en organisaties om... Nederland staat op z'n kop! 

Althans, dat stellen sommigen. Misschien denk jij wel dat het een totaal andere kant op gaat en/of moet. Dat de wereld er in 2025 anders uit zal zien, is een feit. Dit zien we dagelijks terug in ons leven en ons werk. Verandering biedt kansen; frisse denkers en doeners zien mogelijkheden voor nieuwe initiatieven en oplossingen. En laten we van die frisse denkers en doeners er nu een hoop hebben in Nederland: trainees uit de publieke en private sector, werkend bij toonaangevende organisaties.

De uitdagingen waar Nederland, het Nederlandse bedrijfsleven en de Nederlandse overheid voor staan, zijn immers omvangrijk en raken ons allemaal. Het is daarom een gemiste kans om als trainees van Nederland nu níét de handen ineen te slaan. Wij vergroten onze eigen kansen om in 2025 als frisse denkers en doeners nog steeds succesvol te zijn door onze toekomst-perspectieven en ideeën te delen. Tegelijkertijd dragen wij een steentje bij aan het versterken van onze eigen toekomst.

Klik hier voor Informatie voor Trainees 

 

Klik Hier voor Informatie voor Organisaties