Informatie voor trainees

Volg jij een traineeship? Wil jij meedenken over grote vraagstukken? Ben jij betrokken bij de maatschappij en geeft het jou energie om met andere ambitieuze trainees na te denken en te netwerken over Nederland in 2025? Dan is het Nationaal Trainee Event iets voor jou!

De vorige editie van het NTE vond plaats op vrijdag 18 oktober 2014: 150 trainees uit zowel publieke als private organisaties kwamen bij elkaar om elkaar te ontmoeten en gezamenlijk visies te ontwikkelen op de toekomst van Nederland. Kijk hier voor een impressie van de dag.

Vanwege het grote succes van de eerste twee edities slaan SMO en de trainees van Berenschot ook dit jaar weer de handen ineen voor de organisatie van het NTE 2016 op vrijdag 18 november 2016.

Het zou een gemiste kans zijn om als trainees van Nederland nu níét de handen ineen te slaan. Skills als Idea Generation, Design Thinking en Pitchen komen deze dag aan bod om grote vraagstukken rondom verspilling te behandelen. Zo wordt dit jaar gekeken naar de Nederland-brede uitdaging; de transitie naar een circulaire economie. Hoe kunnen wij die uitdagingen integraal, vanuit onvermoede samenwerking aanpakken? En hoe kunnen we de toekomst van Nederland en daarmee onze eigen toekomst, sterker, boeiender en succesvoller maken?